Ryanair

Ryanair

Ryanair staat bekend om de scherpe tarieven voor vliegtickets binnen Europa. Hier kun je het hele jaar door terecht voor goedkope tickets naar 168 bestemmingen. Veelgeboekte bestemmingen met Ryanair zijn o.a.:

Ryanair toeslagen

Naast de lage tarieven staat Ryanair ook bekend om de vele aanvullende toeslagen. Als je liever goedkoop vliegt en zo min mogelijk extra toeslagen wilt betalen dan kun je ervoor kiezen om geen gebruik te maken van de volgende opties:

  • Toeslag instappen met prioriteit
  • Stoelreserveringstarief
  • Tarief heruitgave boardingkaart op de luchthaven (is te vermijden door het vertonen van de online boardingkaart op de luchthaven van vertrek).
  • Tarief in te checken bagage (Ryanair staat 10 kg handbagage toe. Als je niet meer nodig hebt dan kun je reizen zonder ingecheckte bagage).
  • Toeslag overbagage - is te vermijden door te voldoen aan de door Ryanair aangegeven bagage beperkingen.
  • Tarief online inchecken (kun je voorkomen door een vlucht te boeken via een advertentie met de laagst aangegeven prijs die geen toeslag rekent voor online inchecken).

Ryanair wetenswaardigheden

Ryanair is een relatief jonge luchtvaartmaartschappij die in 1985 is opgericht door de Ier Tony Ryan (naar wie de airline is vernoemd). Het hoofdkwartier bevindt zich in Dublin maar de lowcost airline verzorgt dagelijks 1.500 vluchten vanaf 51 locaties verdeeld over 28 landen.

Voor het transporteren van al haar passagiers maakt Ryanair gebruik van 290 nieuwe Boeing 737-800. Volgend jaar worden hier 13 nieuwe toestellen aan toegevoegd. De luchtvaartmaatschappij verwacht dit jaar 80 miljoen passagiers te vervoeren. Dit alles wordt in goede banen geleid door een staf van 8.500 medewerkers.

Kijk hier als je meer wilt weten over de bagagevoorwaarden van Ryanair.
Online inchecken: Ja. Check nu in bij Ryanair

Mis geen enkele promotie!

Boek je vliegtickets op BudgetAir.be

Vliegtickets voor
elk budget

Simpel
24/7 online

Nederlandstalige
service

Snel, veilig
en eenvoudig