Virgin Atlantic Airways

Informatie over Virgin Atlantic

Check In

Online inchecken is mogelijk vanaf 24 uur voor het vertrek van de vlucht tot 2 uur voor de geplande vertrektijd. Tijdens het inchecken kun je een stoelvoorkeur opgeven. Na het inchecken ontvang je de boardingpass welke je dient uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven. Tevens is het mogelijk om op de luchthaven in te checken.

Handbagage

Tijdens jouw vlucht mag je één stuk handbagage meenemen. De maximale afmetingen zijn: 56 cm x 23 cm x 36 cm. Wanneer je een laptop wenst mee te nemen dan mag je naast jouw laptoptas geen ander stuk handbagage meenemen. Het maximale gewicht is 6 kg.

Ruimbagage

Je mag standaard één stuk ruimbagage meenemen tot 23 kg. Voor sommige bestemmingen gelden afwijkende bagagevoorwaarden. Op virgin-atlantic.com kun je meer informatie vinden over het meenemen van ruimbagage.

Extra bagage kun je bijboeken via de website van Virgin Atlantic. Het is voordeliger om jouw extra bagage vooraf bij te boeken. De luchthaven tarieven zijn veel hoger.

Service

Virgin Atlantic biedt op vluchten vanaf Londen de mogelijkheid om stoelen te reserveren in de premium economy class. Op dit moment is de premium economy class alleen mogelijk voor vluchten vanaf London.
Op lange vluchten wordt er een maaltijd geserveerd. Geef eventuele bijzondere maaltijdwensen door bij het boeken van jouw vlucht. Bij lange vluchten is meestal een persoonlijk entertainment systeem aanwezig.

Mis geen enkele promotie!

Boek je vliegtickets op BudgetAir.be

Vliegtickets voor
elk budget

Simpel
24/7 online

Nederlandstalige
service

Snel, veilig
en eenvoudig