Vliegtickets New York

Vluchten naar New York

New York, New York. De droombestemming van veel mensen. Met BudgetAir.be ligt die droom binnen je bereik. Wij zoeken in onze database voor jou naar goedkope tickets van gerenommeerde airlines. Zo kan ook jij naar de Big Apple.

Vliegtuigtickets New York op BudgetAir.be

New York is het hele jaar door een feest om te bezoeken! Alleen al op Manhatten kan je wekenlang winkelen, zonder 2 keer in dezelfde winkel te komen. Ga naar Macy's, Bloomingdale's of 5th Avenue!

Liever wat cultuur? New York bezit enkele van de belangrijkste musea ter wereld, zoals het Guggenheim, het Museum of Modern Art (MoMA) en de Frick Collection.

Ga voor een waanzinnig uitzicht over de stad naar het observatiedak van het Empire State Building. Of geniet van de bekendste skyline ter wereld vanop de Brooklyn promenade.

En dankzij de goedkope vliegtickets van BudgetAir.be, kan je zoveel meer spenderen op je favoriete plekjes in de Big Apple.

Alle vluchten op BudgetAir.be

Op BudgetAir.be vind je de officiële tarieven aan van alle bekende low-cost airlines, maar ook van alle andere airlines zoals Brussels Airlines, KLM, United, Lufthansa, Swiss en British Airways. Dankzij BudgetAir.be vlieg je dus aan de beste prijs binnen en buiten Europa.

BudgetAir.be heeft geen eigen vliegtuigen, maar koopt stoelen in op vluchten van bekende airlines. In een realtime overzicht zie je in één oogopslag de goedkoopste vliegtickets en kan je meteen gemakkelijk boeken.

Met BudgetAir.be haal je meer uit je budget.

Meer dan goedkope vliegtickets

Ook voor aanvullende diensten zoals huurauto's en hotelovernachtingen kan je terecht bij BudgetAir.be. Als je wil, kunnen we je helpen bij het kiezen, reserveren en betalen van alle onderdelen van je reis.

Mis geen enkele promotie!

Boek je vliegtickets op BudgetAir.be

Vliegtickets voor
elk budget

Simpel
24/7 online

Nederlandstalige
service

Snel, veilig
en eenvoudig

Vluchten naar New York

Op BudgetAir.be vind je goedkope vliegtuigtickets met vertrek vanaf Brussel of Charleroi. Vergelijk alle beschikbare vluchten, maak een keuze en boek je tickets.

Vliegen via BudgetAir.be

Van plan om vliegtickets te boeken? Goedkope vluchten vind je gemakkelijk via BudgetAir.be. Kies je bestemming en gebruik ons gemakkelijke overzicht om beschikbare vliegtuigtickets te boeken. En je vindt hier niet alleen je goedkope vliegtickets maar ook hotels en huurauto's!