Vliegtickets Pisa

Goedkoop vliegen naar Pisa, dankzij BudgetAir.be. In ons overzicht zie je meteen welke de goedkoopste vliegtickets zijn, ook van low-cost-maatschappijen. Zo ben je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je tickets, zonder zelf uren te verspillen aan zoeken en vergelijken.

Ook hotels en huurwagens vind je aan lage prijzen op BudgetAir.be.

Pisa, het hart van Toscane

Pisa is natuurlijk beroemd om zijn scheve toren en het Domplein. Het verhaal gaat dat Galileo, een Italiaanse natuurkundige, astronoom en wiskundige, voorwerpen van de toren naar beneden liet vallen om de valeigenschappen te bestuderen.

Museumliefhebbers zijn in het hart van Toscane op de juiste plek. Je vindt er onder andere het Pisa Museo Nazionale di San Matteo, Mineralogische Museum, Domus Mazziniana en Domus Galilaeana.

Alle vluchten op BudgetAir.be

Op BudgetAir.be vind je de officiële tarieven aan van alle bekende low-cost airlines, maar ook van alle andere airlines zoals Brussels Airlines, KLM, United, Lufthansa, Swiss en British Airways. Dankzij BudgetAir.be vlieg je dus aan de beste prijs binnen en buiten Europa.

BudgetAir.be heeft geen eigen vliegtuigen, maar koopt stoelen in op vluchten van bekende airlines. In een realtime overzicht zie je in één oogopslag de goedkoopste vliegtickets en kan je meteen gemakkelijk boeken.

Met BudgetAir.be haal je meer uit je budget.

Meer dan goedkope vliegtickets

Ook voor aanvullende diensten zoals huurauto's en hotelovernachtingen kan je terecht bij BudgetAir.be. Als je wil, kunnen we je helpen bij het kiezen, reserveren en betalen van alle onderdelen van je reis.

Mis geen enkele promotie!

Boek je vliegtickets op BudgetAir.be

Vliegtickets voor
elk budget

Simpel
24/7 online

Nederlandstalige
service

Snel, veilig
en eenvoudig