Vliegtickets Rome

Vluchten naar Rome

Je wil natuurlijk niet te veel betalen voor vliegtickets naar Rome. Daarom zoeken wij voor jou in alle tarieven, van alle airlines de goedkoopte tickets naar alle luchthavens in Rome. Zo ben je zeker dat je aan de beste prijs reist en extra geld overhoudt voor je citytrip.

Ook een hotel en huurwagen boek je voordelig en gemakkelijk in één keer bij je vlucht.

Vluchten naar Rome

Als je in Rome rondwandelt, waan je je in een openluchtmuseum. Musea, fonteinen, kerken en tempels wisselen elkaar af. Bezoeken aan het Vaticaan, de Sint Pieter, de Sixtijnse Kapel en het Colosseum mogen zeker niet ontbreken tijdens je citytrip.

Heb je genoeg cultuur gesnoven? Dan kan je in Rome ook geweldig winkelen en natuurlijk genieten van het heerlijke Italiaanse eten en de gelato's.

Alle vluchten op BudgetAir.be

Op BudgetAir.be vind je de officiële tarieven aan van alle bekende low-cost airlines, maar ook van alle andere airlines zoals Brussels Airlines, KLM, United, Lufthansa, Swiss en British Airways. Dankzij BudgetAir.be vlieg je dus aan de beste prijs binnen en buiten Europa.

BudgetAir.be heeft geen eigen vliegtuigen, maar koopt stoelen in op vluchten van bekende airlines. In een realtime overzicht zie je in één oogopslag de goedkoopste vliegtickets en kan je meteen gemakkelijk boeken.

Met BudgetAir.be haal je meer uit je budget.

Meer dan goedkope vliegtickets

Ook voor aanvullende diensten zoals huurauto's en hotelovernachtingen kan je terecht bij BudgetAir.be. Als je wil, kunnen we je helpen bij het kiezen, reserveren en betalen van alle onderdelen van je reis.

Mis geen enkele promotie!

Boek je vliegtickets op BudgetAir.be

Vliegtickets voor
elk budget

Simpel
24/7 online

Nederlandstalige
service

Snel, veilig
en eenvoudig

Vluchten naar Rome

Op BudgetAir.be vind je goedkope vliegtuigtickets met vertrek vanaf Brussel of Charleroi. Vergelijk alle beschikbare vluchten, maak een keuze en boek je tickets.

Vliegen via BudgetAir.be

Van plan om vliegtickets te boeken? Goedkope vluchten vind je gemakkelijk via BudgetAir.be. Kies je bestemming en gebruik ons gemakkelijke overzicht om beschikbare vliegtuigtickets te boeken. En je vindt hier niet alleen je goedkope vliegtickets maar ook hotels en huurauto's!