Vliegtickets Barcelona

Vind snel en makkelijk goedkope vliegtickets naar Barcelona. Wij doorzoeken de ticketprijzen van alle airlines, ook low-cost, in onze database van meer dan 250 000 tarieven. Je ziet in één overzicht welke de goedkoopste tickets zijn. Zo ben je altijd zeker dat je niet te veel betaalt voor je vliegtickets naar Barcelona.

Naast goedkope tickets vind je op BudgetAir.be ook hotels en huurwagens voor je reis naar Barcelona. Je kan ze in één keer bij je vlucht boeken. Snel en handig!

Viva Barcelona!

Barcelona, beroemd om de sensationele architectuur van Gaudi en het wilde nachtleven, is het gehele jaar uitermate geschikt voor een citytrip. Geniet van de Spaanse gastvrijheid en gastronomie. Struin door de bekende Gotische wijk of langs het strand. Barcelona is een ervaring die je niet mag missen!

Alle vluchten op BudgetAir.be

Op BudgetAir.be vind je de officiële tarieven aan van alle bekende low-cost airlines, maar ook van alle andere airlines zoals Brussels Airlines, KLM, United, Lufthansa, Swiss en British Airways. Dankzij BudgetAir.be vlieg je dus aan de beste prijs binnen en buiten Europa.

BudgetAir.be heeft geen eigen vliegtuigen, maar koopt stoelen in op vluchten van bekende airlines. In een realtime overzicht zie je in één oogopslag de goedkoopste vliegtickets en kan je meteen gemakkelijk boeken.

Met BudgetAir.be haal je meer uit je budget.

Meer dan goedkope vliegtickets

Ook voor aanvullende diensten zoals huurauto's en hotelovernachtingen kan je terecht bij BudgetAir.be. Als je wil, kunnen we je helpen bij het kiezen, reserveren en betalen van alle onderdelen van je reis.

Mis geen enkele promotie!

Boek je vliegtickets op BudgetAir.be

Vliegtickets voor
elk budget

Simpel
24/7 online

Nederlandstalige
service

Snel, veilig
en eenvoudig