Vliegtickets Antalya

Plan je een vakantie in Antalya? Dan wil je zeker niet te veel betalen voor je vliegtickets (wie wel?). Op BudgetAir.be vind je in één handig overzicht alle tarieven van alle airlines (ook low-cost), zodat je snel ziet welke de goedkoopste tickets zijn. Zo heb je nog wat extra budget over voor je reis naar het zonnige Antalya.

Naast vliegtickets vind je ook hotels en huurwagens aan extra lage prijzen op BudgetAir.be. Je kan ze makkelijk in één keer boeken met je vlucht.

Populaire badplaats Antalya

In het zuidwesten van Turkije vinden we de populaire badplaats Antalya. In het historische centrum van deze plaats zijn verschillende moskeeën en pleinen te bezoeken. Daarnaast is er een lange winkelstraat met vestigingen van diverse ketens en lokale handelaars.

Antalya is de laatste tijd ook steeds meer in trek bij golfliefhebbers. Door het zachte klimaat in de winter is het er mogelijk om 12 maanden per jaar te golfen.

Alle vluchten op BudgetAir.be

Op BudgetAir.be vind je de officiële tarieven aan van alle bekende low-cost airlines, maar ook van alle andere airlines zoals Brussels Airlines, KLM, United, Lufthansa, Swiss en British Airways. Dankzij BudgetAir.be vlieg je dus aan de beste prijs binnen en buiten Europa.

BudgetAir.be heeft geen eigen vliegtuigen, maar koopt stoelen in op vluchten van bekende airlines. In een realtime overzicht zie je in één oogopslag de goedkoopste vliegtickets en kan je meteen gemakkelijk boeken.

Met BudgetAir.be haal je meer uit je budget.

Meer dan goedkope vliegtickets

Ook voor aanvullende diensten zoals huurauto's en hotelovernachtingen kan je terecht bij BudgetAir.be. Als je wil, kunnen we je helpen bij het kiezen, reserveren en betalen van alle onderdelen van je reis.

Mis geen enkele promotie!

Boek je vliegtickets op BudgetAir.be

Vliegtickets voor
elk budget

Simpel
24/7 online

Nederlandstalige
service

Snel, veilig
en eenvoudig