Vliegtickets Zwitserland

Op BudgetAir.be doorzoek je met Ć©Ć©n klik meer dan 250 000 vliegtarieven. Wij tonen de goedkope tickets van alle airlines in Ć©Ć©n overzicht, zodat je altijd zeker bent dat je niet te veel betaalt voor je vliegtickets. Maar zonder dat je te veel tijd hoeft te verliezen aan zoeken en vergelijken. Handig, toch?

Alle vluchten op BudgetAir.be

Op BudgetAir.be vind je de officiƫle tarieven aan van alle bekende low-cost airlines, maar ook van alle andere airlines zoals Brussels Airlines, KLM, United, Lufthansa, Swiss en British Airways. Dankzij BudgetAir.be vlieg je dus aan de beste prijs binnen en buiten Europa.

BudgetAir.be heeft geen eigen vliegtuigen, maar koopt stoelen in op vluchten van bekende airlines. In een realtime overzicht zie je in Ć©Ć©n oogopslag de goedkoopste vliegtickets en kan je meteen gemakkelijk boeken.

Met BudgetAir.be haal je meer uit je budget.

Meer dan goedkope vliegtickets

Ook voor aanvullende diensten zoals huurauto's en hotelovernachtingen kan je terecht bij BudgetAir.be. Als je wil, kunnen we je helpen bij het kiezen, reserveren en betalen van alle onderdelen van je reis.

*Vanafprijzen per persoon in euro voor retourvlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. dossierkosten (max. ā‚¬ 9,50), en evt. bagage- en betaalkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie!

Boek je vliegtickets op BudgetAir.be

Vliegtickets voor
elk budget

Simpel
24/7 online

Nederlandstalige
service

Snel, veilig
en eenvoudig