Vliegtickets Valencia

Vlieg goedkoop naar het zonnige Valencia. Wij tonen goedkope tickets van alle airlines, ook low-cost, in één handig overzicht. Zo ben je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je vliegtickets.

Op BudgetAir.be vind je, naast goedkope vluchten, ook hotels en huurwagens aan een zacht prijsje. Je kan ze in één keer boeken bij je vliegtickets.

Valencia, stad van paella en Las Fallas

Valencia is de stad van een van Spanje's meest bekende nationale gerechten, paella. De stad kent een heerlijk mediterraan klimaat met warme zomers en zeer milde winters.

Het staat bekend om het jaarlijkse Las Fallas festival, waarbij enorme poppen van papier marché een grote parade vormen en daarna massaal worden afgebrand door het afsteken van vuurwerk.

Gedurende het hele jaar kan je genieten van de 200 jaar oude 'Jardin Botanico', een prachtige botanische tuin.

Alle vluchten op BudgetAir.be

Op BudgetAir.be vind je de officiële tarieven aan van alle bekende low-cost airlines, maar ook van alle andere airlines zoals Brussels Airlines, KLM, United, Lufthansa, Swiss en British Airways. Dankzij BudgetAir.be vlieg je dus aan de beste prijs binnen en buiten Europa.

BudgetAir.be heeft geen eigen vliegtuigen, maar koopt stoelen in op vluchten van bekende airlines. In een realtime overzicht zie je in één oogopslag de goedkoopste vliegtickets en kan je meteen gemakkelijk boeken.

Met BudgetAir.be haal je meer uit je budget.

Meer dan goedkope vliegtickets

Ook voor aanvullende diensten zoals huurauto's en hotelovernachtingen kan je terecht bij BudgetAir.be. Als je wil, kunnen we je helpen bij het kiezen, reserveren en betalen van alle onderdelen van je reis.

Mis geen enkele promotie!

Boek je vliegtickets op BudgetAir.be

Vliegtickets voor
elk budget

Simpel
24/7 online

Nederlandstalige
service

Snel, veilig
en eenvoudig